Hold dig opdateret på lejeboligmarkedet

Tilmeld dig

BoligPortals nyhedsbrev

 

Og hold dig opdateret på alt den nyeste viden inden for lejeboligmarkedet. Vi giver dig gode råd, uundværlige værktøjer og vejledning, så du altid kan være ét skridt foran de mange andre udlejere.

Som en del af BoligPortal er du først til at få viden om ændringer i lejeloven, aktuelle cases fra vores boligadvokater, gode råd fra eksperter inden for forskellige områder af boligudlejningsbranchen og adgang til værktøjer, der kan effektivisere din udlejningsforretning.

 

Tilmeld dig nedenfor og modtag nyhedsbreve fra Danmarks største lejeboligportal

 

Ved tilmelding giver du samtykke til, at BoligPortal må sende dig nyheds- og servicemails vedrørende produkter og lejeboligmarkedet samt behandle dine data i overensstemmelse med BoligPortals datapolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig BoligPortals nyhedsmail via linket nederst i nyhedsbrevene.

Læs også om vores værktøjer til at optimere din udlejning

Digitale
flytterapporter

Professionelt værktøj til håndtering af ind- og fraflytningssyn. Automatisk udlevering af flytterapporter via SMS og e-mail til alle involverede parter i flyttesynet.

Digitale
lejekontrakter

Lav nemt lejekontrakter, der lever op til seneste ændringer i lejelovgivningen og underskriv sikkert med NemID. Få styr på §11 med automatisk generering af formuleringer.

Analyser af
lejeboligmarkedet

Få unik viden til dit projektbygger og til køb af projektejendomme. Få indsigt i, hvad du kan forventer i lejeindtægter ved 5.2 leje, markedsleje og leje for småhuse.

Digital
boligannoncering

Med annoncering gennem Danmarks største boligportal sikrer du øget eksponering over for potentielle nye lejere af din bolig. Så er du ét skridt foran konkurrenterne.

Vi hjælper professionelle udlejere til mere business

Preben Helveg Larsen
Salgschef

Jørgen Martinussen
Key Account Manager

Thomas Andersen
Account Manager

Lene Jægerum
Account Manager

Louise Koop Jensen
Account Manager