Markedsanalyser

Lav de rigtige investeringer og udvidelser af din boligportefølje med BoligPortals markedsanalyser. Få værdifuld viden om det danske boligmarked, så du får det optimale ud af din udlejningsforretning.

Overblik over prisudviklingen af lejeboliger

Få indsigt i huslejeniveauer fordelt på typer af lejemål. Vores markedsdata er baseret på mere end 100.000 udlejninger per. år.

Dybdegående data i dit lokalområde

Få indsigt i lejenivuaet for bestemte ejendomstyper i et bestemt geografisk område. Også på postnummerniveau, så det passer til netop dine behov.

BBR verificeret markedsdata

Vores markedsanalyser er baseret på data fra forskellige ejendomstyper (§5,2 og småhuse) og matcher med BBR informationer for at sikre høj datakvalitet.

Sådan kan du anvende BoligPortals markedsanalyse

Unik viden til dit byggeprojektData til køb af projektBliv klogere på gennemrenovering Indsigt i lejeindtægter ved genudlejning

Unik viden til dit byggeprojekt

Få indsigt i, hvad lignende ejendomme udlejes til, hvilke størrelser og boligtyper der efterspørges og hvad bedste afregning pr. kvadratmeter er i.

Vil du høre mere om BoligPortals markedsanalyser?

Med BoligPortals markedsanalyser får du unik viden om det danske lejeboligmarked. Vores markedsdata er baseret på mere end 100.000 udlejninger. Vi tilpasser vores markedsdata efter dine behov.