Undgå tomgang og effektiviser din udlejningsforretning

Hent vores gratis e-bog og få overblik over, hvad du kan gøre for at minimere tomgang mellem lejere, sikre den stabile lejer og undgå konflikter.

Liggetiden på lejemål er

steget med 40%

Og det koster dyrt.

En udlejers vigtigste opgave er at finde den rigtige lejer. Den der betaler husleje til tiden og behandler lejemålet med respekt. Men den opgave bliver sværere og sværere i et lejeboligmarked med flere boliger end boligsøgende.

Hos BoligPortal deler vi interesse med danske boligudlejere. Vi ønsker mindre tomgang og færre tomme boliger. Derfor giver vi dig en gratis e-bog med 3 steps til at effektivisere din udlejning, og minimere tomgangen mellem lejeperioder – nu og i fremtiden.

Download vores gratis e-bog og bliv klogere på:

Hvordan du minimerer tomgang mellem lejere

Opsigelser, fraflytninger og tomme lejemål mellem lejeperioder følger med, når man udlejer boliger. Men som udlejer, kan du gøre meget for at minimere tomgang og tab, når du skal finde en ny lejer til dit lejemål. 

Hvordan du undgår den dårlige lejer

De fleste lejere er gode og ordentlige lejere, men indimellem er der også dem, der ikke har helt styr på økonomien eller almen respekt for en lejebolig – desværre. Heldigvis kan du tage nogle forholdsregler, så du kan finde den stabile lejer.

Hvordan du sikrer dig over for dårlige lejere i lejekontrakten

For at sikre dig over for unødvendige konflikter med lejer, er det vigtigt med en god lejekontrakt og gode flytterapporter. Trods gode juridiske papirer, kan det dog ske, at du oplever konflikter alligevel – eller at du netop nu er i en situation, hvor du gerne vil af med din lejer.

I e-bogen fortæller vores boligadvokat Søren Saaby Hansen fra ØENS advokatfirma om de hyppigste fejl, som udlejere begår. Læs også Sørens gode råd til, hvad du skal være særligt opmærksom på i Lejeloven, så du undgår dyre fejl, når du skriver lejekontrakter.

Her får du guiden til at optimere din udlejning, så du undgår tomgang i et marked med flere lejeboliger end lejere.

Udfyld dine informationer 

og modtag vores e-bog