Ny e-bog til boligudlejere: Effektivisér din udlejningsforretning og undgå tomgang

Hent vores e-bog og få overblik over, hvad du kan gøre for at minimere tomgang mellem lejere, sikre den stabile lejer og undgå konflikter.

Liggetiden på lejemål er

steget med 40%

 

Og det koster dyrt.

BoligPortals vigtigste opgave er at forene udlejere med boligsøgende og sikre, at både udlejere og lejere får en tryg oplevelse igennem lejeperioden. Dette gør vi ved at give udlejere unik viden om lejeboligmarkedet og gode råd, der styrer dem uden om lejelovens mange faldgruber – både for deres og lejers skyld.

En udlejers vigtigste opgave er at finde den rigtige lejer. Den der betaler husleje til tiden og behandler lejemålet med respekt. Men den opgave bliver sværere og sværere i et lejeboligmarked med flere boliger end boligsøgende.

Hos BoligPortal deler vi interesse med danske boligudlejere. Vi ønsker mindre tomgang og færre tomme boliger. Derfor har vi lavet en e-bog bestående af 3 steps, der skal hjælpe udlejere sikkert igennem processen fra én lejers udflytning til at finde en ny stabil lejer. Så kan du effektivisere din udlejning og minimere tomgangen mellem lejeperioder – nu og i fremtiden.

Udfyld dine informationer 

og modtag vores e-bog

Ved tilmelding giver du samtykke til, at BoligPortal må sende dig nyheds- og servicemails vedrørende produkter og lejeboligmarkedet samt behandle dine data i overensstemmelse med BoligPortals datapolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig BoligPortals nyhedsmail via linket nederst i nyhedsbrevene.

BoligPortal hjælper til at styrke din udlejningsforretning

Når du har læst e-bogen vil du være klædt bedre på til at finde den gode, stabile lejer til dit lejemål, så du undgår tomgang. Ligeledes vil du have fået redskaber, der hjælper dig til at undgå dyre fejl i dine lejekontrakter og flytterapporter, som er udlejers vigtigste, juridiske dokumenter. Så er du klar til at forebygge og håndtere misforståelser og konflikter med lejer. 

 

Mere end 800 udlejere har allerede downloadet e-bogen

Og ved at læse bogen, er de måske et skridt foran i kampen om den rette lejer i et marked, hvor der er flere lejeboliger end boligsøgende.

Når du læser e-bogen, ”Effektiviser din udlejningsforretning og undgå tomgang”, bliver du klogere på at minimere tomgang mellem lejere, at finde den rette lejer til dit lejemål samt at udarbejde gode lejekontrakter og flytterapporter, så du undgår konflikter med lejer.

I e-bogen fortæller vores boligadvokat Søren Saaby Hansen fra ØENS advokatfirma også om de hyppigste fejl, som udlejere begår, når de udarbejder lejekontrakter og flytterapporter. Vi giver dig Sørens gode råd til, hvad du skal være særligt opmærksom på, så du undgår dyre fejl og unødvendige konflikter med lejer.

Med BoligPortals e-bog

bliver du klogere på:

Hvordan du minimerer tomgang mellem lejere

Opsigelser, fraflytninger og tomme lejemål mellem lejeperioder følger med, når man udlejer boliger. Men som udlejer kan du gøre meget for at minimere tomgang og tab af husleje, inden du finder en ny lejer til dit lejemål.

I e-bogen giver BoligPortal 4 gode råd til, hvad du som udlejer kan gøre for hurtigt at finde en ny lejer til dit lejemål, så du minimerer tab af huslejeindtægter.

Vi gennemgår bl.a., hvordan du kan arbejde med din udlejningsannonce og dennes synlighed, så du gør dit lejemål og din udlejningsannonce mere attraktiv for netop de boligsøgende, der passer ind i dit lejemål.

Hvordan du finder den gode lejer

De fleste lejere er gode og ordentlige lejere, men indimellem er der også dem, der ikke har helt styr på økonomien eller almen respekt for en lejebolig – desværre. Heldigvis kan du som udlejer tage nogle forholdsregler, som hjælper dig til at finde den rette stabile lejer, som behandler dit lejemål med respekt og bliver boende længe.

I e-bogen bliver du klogere på forskellige former for fremvisning og åbent hus af lejeboliger. Samtidig får du et godt råd til, hvordan du sikrer, at det kun er seriøse boligsøgende, der kontakter dig på din udlejningsannonce.

Hvordan du forebygger og undgår konflikter med lejer

For at sikre dig over for unødvendige konflikter med lejer, er det vigtigt med en god lejekontrakt og gode flytterapporter. Trods gode juridiske papirer, kan det dog ske, at du oplever konflikter alligevel – eller at du netop nu er i en situation, hvor du gerne vil af med din lejer.

BoligPortal hjælper dig til at forebygge konflikter med lejer ved at udarbejde juridisk korrekte og detaljerede lejekontrakter og flytterapporter. Derudover giver vi et par gode råd, der guider dig til at håndtere konflikter, når de opstår eller i værste fald opsige lejer, hvis det er nødvendigt og juridisk tilladt.

I dette kapitel i e-bogen gennemgår boligadvokat Søren Saaby Hansen de hyppigste fejl, som udlejere laver i lejekontrakter – og i forlængelse heraf gennemgår vi, hvordan du nemt kan undgå disse fejl.

Derefter får du gode råd til at gøre dine flytterapporter så detaljerede så muligt, så du undgår misforståelser og fejl ved fraflytning. Ligeledes gennemgår vi regler og frister i forbindelse med fraflytning og istandsættelse, så du er sikker på, at du har det juridiske i orden.

Som sagt kan det dog allerede nu være, at du står i en situation, hvor du gerne vil af med din lejer – men hvad er dine muligheder for det? Til slut i kapitlet gennemgår vi muligheder og varsler for opsigelse af lejer, samt hvad du skal huske, når du sender opsigelsen.