Professionel boligudlejning

Annoncér din bolig på BoligPortal og få en god start på din boligudlejning. Vores professionelle værktøj hjælper dig med at håndtere processen fra start til slut.

Mindre tomgang

Mere business

Professionel udlejningsværktøj

Vores værktøj er skræddersyet til dig med mange lejemål. Få nemt overblik over alle dine annoncer og dialogen med lejere.

Find effektivt det rigtige match

Få unikt overblik til at udvælge lejere og håndter dialogen i vores eget beskedsystem.

Vær anonym

Du er anonym som udlejer, indtil du har fundet din lejer, og du vælger selv, hvordan lejere skal kontakte dig.

Sikkerhed

Alle boligannoncer sikkerhedsgodkendes af kundeservice. Dine oplysninger opbevares sikkert og digitalt efter reglerne i persondataforordningen (GDPR).

Professionelt værktøj til din boligudlejning

Mere business

Opret nemt din bolig

Opret nemt en annonce på BoligPortal ved at indtaste boligens adresse og boligens øvrige oplysninger. Billeder gør det nemmere for boligsøgende at vurdere dit lejemål. Derfor har vi gjort det nemt for dig at uploade billeder.

Få overblik over lejere

Med BoligPortals værktøj får du overblik over alle seriøse lejere, som har kontaktet dig. Når du annoncerer hos BoligPortal er det helt op til dig, hvordan du ønsker at blive kontaktet af lejere. Vælg den kontaktform, der passer bedst til din hverdag.

Udvælg den rette lejer

Som udlejer på BoligPortal kan du via vores beskedsystem selv sortere i dine henvendelser, så du kun ser beskeder fra potentielle lejere, der matcher dine kriterier. På den måde sikre du, at din nye lejer passer ind i beboersammensætningen i lige præcis dit lejemål.

Håndter nemt afslag

Når den rette lejer er fundet til dit lejemål kan du med et enkelt klik sende afslag afsted til alle modtaget henvendelser. Få en god start på din udlejning ved at lave en lejekontrakt.

Udlej hurtigt og effektivt

Annoncér din bolig på BoligPortal og få en god start på din boligudlejning. Vores professionelle værktøj hjælper dig med at håndtere processen fra start til slut.