Professionel boligudlejning
Med BoligPortal Business

Annoncér dine lejemålBoligPortal og få en god start på din boligudlejning.

Vi guider dig gennem processen og hjælper dig til at styrke din annonce, så din bolig kommer øverst på ønskelisten hos boligsøgende.

Mindre tomgang

Mere business

Professionel udlejningsportal

Udlejningssystemet på BoligPortal er lavet til dig med mange lejemål. Du får hurtigt et overblik over dine annoncer, og i vores beskedsystem kan du nemt håndtere henvendelser fra boligsøgende og samle kommunikationen digitalt på ét sted.

Effektiv udvælgelse af lejer

Når du annoncerer en bolig, vil du også få henvendelser fra boligsøgende, som ikke matcher dine kriterier for lejere. I BoligPortals beskedsystem kan du derfor segmentere beskederne efter de demografiske kriterier, som brugerne har angivet på deres profiler.

Anonymitet over for boligsøgende

Som udlejer er du anonym over for boligsøgende på platformen og i kommunikationen med potentielle lejere. Du vælger også selv, om boligsøgende kan kontakte dig gennem beskedsystemet på BoligPortal, på telefon eller begge steder.

Overholdelse af persondataloven

Både dine og lejernes oplysninger opbevares sikkert og digitalt efter reglerne i GDPR. Derudover sikkerhedsgodkendes alle boligannoncer af kundeservice, så du kan være sikker på, at der ikke er fejl i din annonce.

Mere effektiv udlejning

Mere business

Opret din boligannonce

Opret nemt din boligannonceBoligPortal ved at følge vores simple guide. Du starter med at indtaste boligens adresse og øvrige oplysninger, hvorefter du udfylder økonomi, indflytning og evt. udflytning.

De sidste steps indeholder en mere detaljeret beskrivelse af lejemålet og upload af billeder – og det er i disse steps, at du kan fremhæve lejemålets unikke dele.

Det kan være placeringen i forhold til målgruppens interesser. Fx i nærheden af skoven, nattelivet, byens caféer, fitness eller indkøb. Det kan også være den dejlige have, altanen med aftensol, vaskemaskinen, opvaskeren, at badeværelset er stort, eller at det lige er blevet renoveret.

Tip: Flere og bedre billeder på boligannoncen kan påvirke antallet af henvendelser fra seriøse lejere positivt.

Få overblik over lejere

Du kan selv vælge, hvordan boligsøgende kan kontakte dig – på BoligPortal, på telefon eller begge dele. Det kan dog være en fordel at have alle henvendelser samlet ét sted for det bedste overblik. Derfor har BoligPortal sit eget beskedsystem, som hurtigt giver dig en oversigt over de boligsøgende, der har kontaktet dig.

Udvælg den rette lejer

Får du mange henvendelser på din bolig, er det nødvendigt at sortere i de boligsøgende, så du finder dem, der matcher dine kriterier for nye lejere bedst.

I BoligPortals beskedsystem er der integreret funktioner, der gør det muligt at segmentere henvendelserne på de demografiske kriterier, som brugerne har specificeret på deres profiler. Dette er bl.a. køn, alder, beskæftigelse og om vedkommende ryger eller har børn.

På den måde sikrer du, at din næste lejer passer ind i beboersammensætningen i lige præcis dit lejemål.

Håndter afslag samlet

Når du har fundet den rette lejer til dit lejemål, er der en del ting, der skal gøres bl.a. med lejekontrakt og flyttesyn. Og derfor er det ikke altid, det prioriteres at sende afslag til de boligsøgende, som ikke bliver de nye lejere. Derfor har beskedsystemet på BoligPortal en funktion, der tillader dig at sende et standardafslag til flere individuelle brugere på samme tid. Så sparer du tid, men sikrer samtidig, at de boligsøgende får en god oplevelse med dig og din udlejningsforretning.

Udlej hurtigt og effektivt

På Danmarks største lejeboligportal