Boligudlejning af huse og lejligheder 

Annoncér dine lejemålBoligPortal og få en god start på din boligudlejning. Hvad enten du udlejer hus eller lejlighed, kan du oprette din boligannonce hos os. 

Når du benytter dig af BoligPortals boligudlejning, guider dig gennem processen og hjælper dig til at styrke din annonce, så din bolig kommer øverst på ønskelisten hos boligsøgende. 

Opret boligannonce hos BoligPortal

Til udlejning af hus eller lejlighed 

Professionel boligudlejning

Boligudlejning på BoligPortal er lavet til dig med mange lejemål. Både udlejning af huse eller lejligheder. Du får hurtigt et overblik over dine boligannoncer, og i beskedsystemet kan du nemt håndtere henvendelser fra boligsøgende og samle kommunikationen på ét sted.

Effektiv udvælgelse af lejer

Når du opretter en boligannonce, vil du også få henvendelser fra boligsøgende, som ikke matcher dine kriterier for lejere. I BoligPortals beskedsystem kan du derfor segmentere beskederne efter de demografiske kriterier, som brugerne har angivet på deres profiler. 

Anonymitet over for boligsøgende

Som udlejer er du anonym over for boligsøgende på platformen og i kommunikationen med potentielle lejere. Du vælger også selv, om boligsøgende kan kontakte dig gennem beskedsystemet på BoligPortal, på telefon eller begge steder.

Overholdelse af persondataloven

Både dine og lejernes oplysninger opbevares sikkert og digitalt efter reglerne i GDPR. Derudover sikkerhedsgodkendes alle boligannoncer af kundeservice, så du kan være sikker på, at der ikke er fejl i din boligannonce.

Mere effektiv boligudlejning

Mere business

Opret din boligannonce

Opret nemt din boligannonceBoligPortal ved at følge vores simple guide. Du starter med at indtaste boligens adresse og øvrige oplysninger, hvorefter du udfylder økonomi, indflytning og evt. udflytning.

De sidste steps indeholder en mere detaljeret beskrivelse af huset eller lejligheden og upload af billeder – og det er i disse steps, at du kan fremhæve lejemålets unikke dele.

Det kan være placeringen i forhold til målgruppens interesser. Fx i nærheden af skoven, nattelivet, byens caféer, fitness eller indkøb. Det kan også være den dejlige have, altanen med aftensol, vaskemaskinen, opvaskeren, at badeværelset er stort, eller at det lige er blevet renoveret.

Tip: Flere og bedre billeder på boligannoncen kan påvirke antallet af henvendelser fra seriøse lejere positivt.

Få overblik over lejere

Når du har en boligannonce på portalen, kan du kan selv vælge, hvordan boligsøgende kan kontakte dig – på BoligPortal, på telefon eller begge dele. Det kan dog være en fordel at have alle henvendelser samlet ét sted for det bedste overblik. Derfor har BoligPortal sit eget beskedsystem, som hurtigt giver dig en oversigt over de boligsøgende, der har kontaktet dig gennem din boligannonce. 

Udvælg den rette lejer

Får du mange henvendelser på din boligannonce, er det nødvendigt at sortere i de boligsøgende, så du finder dem, der matcher dine kriterier for nye lejere bedst.

I BoligPortals beskedsystem er der integreret funktioner, der gør det muligt at segmentere henvendelserne på de demografiske kriterier, som brugerne har specificeret på deres profiler. Dette er bl.a. køn, alder, beskæftigelse og om vedkommende ryger eller har børn.

På den måde sikrer du, at din næste lejer passer præcist ind i beboersammensætningen, hvad enten du udlejer hus eller lejlighed. 

Håndter afslag samlet

Når du har fundet den rette lejer til dit lejemål, er der en del ting, der skal gøres bl.a. med lejekontrakt og flyttesyn. Og derfor er det ikke altid, det prioriteres at sende afslag til de boligsøgende, som ikke bliver de nye lejere. Derfor har beskedsystemet på BoligPortal en funktion, der tillader dig at sende et standardafslag til flere individuelle brugere på samme tid. Så sparer du tid, men sikrer samtidig, at de boligsøgende får en god oplevelse med dig og din udlejningsforretning.

Udlej din bolig hurtigt og effektivt

Med boligannonce på BoligPortal

Når du udlejer dit hus eller lejlighed hos BoligPortal, fremvises dit lejemål for +900.000 månedlige brugere, der går med flyttetanker. Vores beskedsystem gør det nemt at håndtere henvendelser fra boligsøgende og skaber et hurtigt overblik over dine boligannoncer. En professionel udlejningsproces sikres gennem anonymitet og overholdelse af persondataloven. Når du udlejer hus eller lejlighed gennem BoligPortal, er det valgfrit, om de besøgende kun kan kontakte dig gennem beskedsystemet eller du også vil kunne kontaktes på telefon. Alle personlige oplysninger i din boligudlejning håndteres og gemmes korrekt efter GDPR reglerne.

Tilpasset boligannonce

Til udlejning af både lejligheder og huse

Leder du efter et simpelt værktøj til din boligudlejning, kan vi hos BoligPortal effektivisere din boligudlejning blandt de potentielle lejere til din bolig. Du bliver hjulpet godt på vej uanset om det drejer sig om boligudlejning i København, Aarhus, Odense eller Aalborg eller i mindre byer eller om det er udlejning af lejlighed eller hus. Det er forskelligt, hvad de boligsøgende efterspørger alt efter beliggenheden af din bolig. De mest eftertragtede boliger i København og Aarhus er nemlig 2-værelses lejligheder, hvorimod huse og større lejligheder er mere eftertragtede i mindre byer.

Hvad enten du udlejer hus eller lejlighed, gør BoligPortal det muligt at målrette din boligudlejning til relevante segmenter. På BoligPortal.dk er der hver måned flere tusinde unikke besøgende, der leder efter boligannoncer på hus eller lejlighed. Gennem demografiske kriterier, som de boligsøgende har angivet på deres profiler, kan du matche din bolig med den rigtige lejer.

Hvad betyder boligudlejning for professionelle udlejere?

På BoligPortal ved vi godt, at du som professionel udlejer har meget at se til. Vi er mere end en udlejningsplatform. Vi er den platform, der understøtter din forretning og din hverdag. Måske du søger hjælp til at finde den rette lejer til dit hus eller lejlighed, måske du ønsker digitale værktøjer, der kan spare dig tid i dagligdagen eller har brug for værdifuld viden eller sparring for at få mere ud af din udlejningsforretning. 

Hvad enten du har brug for hjælp til at oprette annoncer, intelligent annoncering eller brug for hjælp til at lave en god lejekontrakt, så tilbyder BoligPortal Business dig en bred vifte af digitale værktøjer, der kan forenkle den måde, du håndterer din forretning.

BoligPortal Business hjælper dig fra start til slut med din boligudlejning.

Hvilke digitale værktøjer tilbyder vi hos BoligPortal?

Vores digitale værktøjer gør det nemmere for dig at være udlejer. Vi kan tilbyde dig intelligent annoncering, flytterapporter, lejekontrakter og analyser af boligmarkedet. 

  1. Digital boligannoncering forøger opmærksomheden på din annonce via. forskellige former for fremhævninger, som BoligPortal tilbyder. Din boligannonce kan fremhæves ved enten en topannonce eller en åben annonce. Topannoncen giver dig en annonce øverst i søgeresultaterne i 14 dage. Åben annonce gør din annonce på BoligPortal åben for henvendelser fra alle – med eller uden profiler på BoligPortal i 14 dage. 
  2. BoligPortals digitale flytterapporter er værktøjet, der optimerer dine ind- og fraflytningssyn. Med en elektronisk flytterapport lige ved hånden på din smartphone eller tablet, kan du nemt og hurtigt dokumentere lejemålets stand ved flyttesynet. 
  3. Lav nemt og effektivt lejekontrakter med vores digitale lejekontrakter. Vi hjælper dig med at holde overblik over alle dine lejemål, og det er nemt for dig at kopiere lejekontrakter for derefter at lave tilpasninger til det enkelte lejemål. 
  4. BoligPortals analyser af boligmarkedet giver dig indsigt i udvikling i boligmarkedet og boligpriser. Vi er Danmarks største udlejningsplatform og med mere end 20 år på markedet, har vi meget data på udviklingen i det danske lejeboligmarked. 

Opret en god og detaljeret boligannonce af dit hus eller lejlighed

Undgå for mange spørgsmål fra de boligsøgende ved at gøre din boligannonce så detaljeret så muligt. Fortæl om området, inventaret, opgangen, placering i forhold til solen mm.

Det er desuden en god idé at overveje, hvem dit lejemål kan være relevant for og derefter skrive annoncen med fokus på denne målgruppe. Er lejemålet perfekt for en børnefamilie, er de højst sandsynligt interesserede i at høre mere om, hvor den nærmeste børnehave eller skole ligger, og hvor de nemt kan handle deres dagligvarer. Er din målgruppe studerende, er det måske mere relevant for dem med afstand til uddannelsesinstitutioner, offentlig transport og bymidte.

Skab blikfang i din boligannonce med billeder

Billeder skaber blikfang og gør det lettere for de boligsøgende at vurdere dit lejemål. Vi anbefaler, at du bruger vellignende billeder af din bolig på annoncen. Det gør det nemmere for de potentielle ansøgere at vurdere, om dit lejemål passer til dem, og du får samtidig færre irrelevante henvendelser. Har du plantegningen over lejemålet, anbefaler vi også, at du tilføjer den til din annonce – også selvom det blot er en skitse, da det giver et hurtigt overblik over rumfordelingen i boligen, hvilket er noget boligsøgende ofte efterspørger.

Hvor meget skal jeg opkræve i indskud, når jeg udlejer bolig?

Når du skal opkræve indflytningspris fra de nye lejere, må du som udlejer maksimalt opkræve 3 måneders husleje (ekskl. forbrug) til depositum og 3 måneders forudbetalt husleje (ekskl. forbrug). Den forudbetalte husleje bruges i slutningen af lejeperioden, når lejer har opsagt lejemålet og har 3 måneders opsigelsesvarsel. Men det er altså helt op til dig, om du overhovedet vil opkræve forudbetalt husleje – lejer skal jo betale husleje i opsigelsesperioden alligevel.

Det er derfor værd at overveje, at du kan opkræve mindre end 3 måneders forudbetalt leje. Hvis indflytningsprisen på din bolig er lavere end på end tilsvarende, så virker netop din bolig mere attraktiv over for boligsøgende.

Hvordan sikres anonymitet og overholdelse af persondataloven i boligudlejningen?

Som udlejer er du anonym over for boligsøgende på platformen og i kommunikationen med potentielle lejere. Du vælger også selv, om boligsøgende kan kontakte dig gennem beskedsystemet på BoligPortal, på telefon eller begge steder.

Både dine og lejernes oplysninger opbevares sikkert og digitalt efter reglerne i GDPR. Derudover sikkerhedsgodkendes alle boligannoncer af kundeservice, så du kan være sikker på, at der ikke er fejl i din boligannonce.

Læs mere om GDPR reglerne i forbindelse med digital kommunikation med lejer her.