Annoncering for den professionelle udlejer

Vi effektiviserer din kerneforretning - uanset størrelsen på din portefølje. Fra intelligent annoncering til ekstra profilering af dine lejemål. Vi skræddersyer vores automatiske løsninger så de passer netop dine behov.

Bliv eksponeret på Danmarks største portal

Bliv synlig for kunder i flyttetanker og bliv eksponeret overfor +800.000 månedlige brugere.

Automatisér dine processer og spar tid

Få ensartet og professionel annoncering af dine ledige lejemål på din egen hjemmeside og på BoligPortal. Du skal kun oprette og håndtere dine data ét sted.

Få flere relevante henvendelser

Bliv mere synlig over for boligsøgende ved at fremhæve dine boligannoncer på BoligPortal, så du kommer forrest, både på skærmen og på nethinden.

Professionel annoncering via automatiske løsninger

Automatisk annoncering på din hjemmeside Automatisk annoncering på BoligPortal Fremhæv dine boligannoncer med "Top annonce", "Åben annonce" og "Eksponering"Synlighed gennem bannerannoncering

Automatisk annoncering på din hjemmeside

Som udlejer kan du via BoligPortals system oprette boligannoncer, der også automatisk vises på din egen hjemmeside, nemt og enkelt. Vi sørger for at der er fuld integration mellem BoligPortal og din egen hjemmeside via en enkel løsning.

Er vores annonceringsløsninger noget for dig?

Vores annonceringsløsninger hjælper dig med at effektivisere din kerneforretning, når du har mange lejemål. Uanset om du ønsker at integrere dine boliger på din egen hjemmeside eller direkte til BoligPortal, så hjælper vi dig med at automatisere dine processer, så du sparer tid i hverdagen.