Digital boligannoncering

BoligPortal Business hjælper dig med at effektivisere din boligudlejning. Antallet af dine lejemål er ikke afgørende – det er derimod afgørende, hvordan vi kan hjælpe dig.

 Vi skræddersyr vores automatiske løsninger, så de passer til netop dine behov baseret på dine lejemåls egenskaber og geografi. Vi tilbyder forskellige muligheder for digital annoncering af dine lejemålBoligPortal og Facebook.

 Så kommer du forrest både på skærmen og på nethinden.

Jeg vil gerne høre mere

Find lejer hurtigere

Med digital boligannoncering

Eksponering på BoligPortal

Med annoncering af dine ledige lejemål på Danmarks største udlejningsportal sikrer du øget synlighed over for +900.000 månedlige brugere i flyttetanker.

Automatisk boligannoncering

Med automatisk boligannoncering får du ensartede annoncerBoligPortal og din egen hjemmeside. Så skal du kun oprette og håndtere dine lejemål ét sted.

Find lejer hurtigere

Opnå øget eksponering over for potentielle nye lejere af dit lejemål ved at fremhæve dine lejeboliger med digital annonceringBoligPortal og Facebook.

Professionel boligannoncering via automatiske løsninger

Boligannoncering på hjemmeside og BoligPortal

BoligPortal har udviklet et simpelt system, der gør det muligt for dig at integrere dine boligannoncer mellem din egen hjemmeside og BoligPortal. Så skal du kun oprette og håndtere dine annoncer ét sted.

BoligPortals enkle løsning, gør det muligt for dig at få dine digitale boligannoncer fra BoligPortal overført til din egen hjemmeside. Omvendt kan løsningen også overføre boligannoncer fra din egen hjemmeside direkte til BoligPortal. Du skal ikke gøre andet end det, du plejer.   

Vi sørger for, at der er fuld integration, så relevant data overføres med det samme, og dine digitale annoncer opdateres – nemt og automatisk.

Fremhæv boliger med digital annoncering

Find lejer hurtigere med BoligPortals 3 forskellige digitale annonceringsprodukter, der alle bidrager til øget synlighed af dine annoncer over for potentielle nye lejere af dine lejemål.

”Topannonce” placerer din annonce øverst i søgeresultatet på BoligPortal, mens en ”Åben annonce” åbner for henvendelser fra alle boligsøgende. Så kan de kontakte dig gratis gennem besked-systemet på BoligPortal eller direkte på telefon uden at have en profil på BoligPortal.

Vores 3. annonceringsløsning indeholder ”Topannonce”, ”Åben annonce” og 4 andre dele, som alle bidrager til markant øget eksponering af dine lejemål. Bl.a. deles din annonce på en eller flere Facebooksider, vises på lignende annoncer på BoligPortal og kommer med i BoligAgent-mails fra samme område.

Øg din synlighed gennem bannerannoncer

Har du for nylig investeret i en opgang, eller har du snart et færdigt nybyggeri, der mangler en masse nye lejere, så kan du få øget eksponering i dit lokalområde med målrettet bannerannonceringBoligPortal.

BannerannonceringBoligPortal målretter din annonce geografisk mod boligsøgende, der potentielt kan blive dine nye lejere. Du kan vælge at målrette mod boligsøgende, der søger bolig i et specifikt område eller boligsøgende, der bor i et bestemt område.

Når kampagnen er slut, modtager du en opfølgende rapport over bannerannoncens performance.

Find lejer hurtigere

Find lejer hurtigt og effektivt og undgå tomgang med digital annoncering af dine lejemål.  

Med digital annoncering øger du chancen for at finde lejer nemt og effektivt. Dine annoncer eksponeres for +900.000 månedlige brugere, og ved brug af digital annoncering, kan du nemt finde den helt rette lejer.

De boligsøgende kommer mange steder fra, og derfor er det vigtig at række ud efter din lejer. BoligPortal er Danmarks største udlejningsportal, og derfor kommer mange boligsøgende direkte ind på portalen for at finde ny bolig. Mange boligsøgende kommer også fra annoncering på diverse online kanaler og bannerannoncering på Google.

Er vores digitale boligannoncering noget for dig?

Vores digitale løsninger til annoncering hjælper dig med at effektivisere din udlejningsforretning uafhængigt af, hvor mange lejemål, du udlejer. Gør det nemt og hurtigt at finde lejer med synlige boligannoncer. Tilpas den specifikke boligannonce, så målet med find lejer optimeres.

Uanset om du ønsker at integrere dine annoncer mellem din egen hjemmeside og BoligPortal eller fremhæve dine boliger med vores digitale annonceringsprodukter eller bannerannoncering, så hjælper vi dig med at automatisere processerne, så du sparer tid i hverdagen og hurtigt finder ny lejer.

Kontakt mig med mine muligheder

Hvad er digital boligannoncering?

Undgå tomgang i din boligudlejning med digital annoncering. Digital annoncering hjælper dig med at effektivisere din boligudlejning, så du ender forrest på både skærmen og nethinden hos boligsøgende. Vores digitale annonceringsløsninger sikrer dig og din bolig øget eksponering over for nye potentielle lejere. Digital annoncering er promovering af dine lejemål på online kanaler, så du når ud til endnu flere boligsøgende.

Hvilke former for digital annoncering tilbyder BoligPortal?

Med digital annoncering øges synligheden for de boligsøgende. De boligsøgende kommer mange steder fra, og derfor er det vigtig at række ud efter din kommende lejer. 

Find lejer hurtigere med BoligPortals 3 forskellige digitale annonceringsprodukter, der alle bidrager til øget synlighed af dine annoncer over for potentielle nye lejere af dine lejemål.

”Topannonce” placerer din annonce øverst i søgeresultatet på BoligPortal. Denne løsning kan gavne din boligudlejning, hvis der annonceres mange boliger samme sted som din, så netop din boligannonce ligger øverst i søgeresultatet. Hvis udbuddet i dit område er stort, er det ikke sikkert, at de boligsøgende kigger alle sider igennem, men med topannonce vises din boligannonce øverst, såfremt den matcher den boligsøgendes filtre.  

”Åben annonce” åbner for henvendelser fra alle boligsøgende. Er din bolig lokaliseret et sted, hvor der annonceres få boliger, kan det være svært at få boligsøgende til at betale for at kontakte udlejer. Med en åben annonce kan potentielle lejere kontakte dig gratis gennem besked-systemet på BoligPortal eller direkte på telefon uden at have en betalt profil på BoligPortal. Denne type annoncering øger chancen for hurtigere udlejning gennem muligheden for at få flere henvendelser. 

Vores tredje annonceringsløsning “Eksponering” indeholder Topannonce, Åben annonce og 4 andre dele, som alle bidrager til markant øget eksponering af dine lejemål. Din annonce deles på en eller flere Facebooksider, din bolig vises på lignende annoncer på BoligPortal eller når der søges på nærliggende områder. Derudover kommer din boligannonce med i BoligAgent-mails, der sendes til aktive boligsøgende, hvis kriterier matcher din bolig. 

Eksponering kan forhindre, at din annonce forsvinder i mængden, hvis din bolig er placeret i et område, hvor der udlejes mange boliger.

Hvordan får jeg flere til at se min boligannonce?

Når de boligsøgende søger blandt annoncerne på BoligPortal, har du mulighed for at synliggøre din annonce ved nærliggende boliger eller på lignende annoncer. 

Er din bolig ikke lokaliseret der, hvor brugerne søger boliger, vil den vises når potentielle lejere søger efter nærliggende boliger. Med visning i nærliggende områder til de boligsøgendes geografiske filtre, bliver din annonce synlig i bunden af det filtrerede søgeresultat under “Foreslåede annoncer”. I storbyerne ses det, at boligsøgende er villige til at flytte til et andet postnummer end først tiltænkt. 

Med annoncering på lignende annoncer, vil din bolig vises i bunden under “Andre boliger du måske synes om”, når den boligsøgende kigger på lignende boligannoncer – også selvom din bolig ikke matcher de valgte filtre. 

Passer din bolig på filtrene for størrelse og pris, men ligger uden for det ønskede geografiske område, kan den blive vist under nærliggende områder. Ligeledes vil den vises, hvis den matcher størrelse og geografi, men er en anelse dyrere.

Ydermere kan du få din annonce vist i BoligAgent-mails, også selvom den ikke matcher BoligAgentens filtre. På BoligPortal kan boligsøgende oprette en BoligAgent, der sender mails hver gang, der annonceres en ny bolig, som matcher deres søgefiltre. I disse mails vises “Lignende annoncer”, som er boliger, der ikke matcher alle filtre. Disse annoncer vælges gennem en unik algoritme, der matcher lignende boliger ud fra kriterier som størrelse, pris og afstand. Det er derfor forskelligt, hvor mange mails, din annonce vises i.

Hvad er bannerannoncering?

Har du for nylig investeret i en opgang, eller har du snart et færdigt nybyggeri, der mangler en masse nye lejere, så kan du få øget eksponering i dit lokalområde med målrettet bannerannoncering på BoligPortal.

Bannerannoncering på BoligPortal målretter din annonce geografisk mod boligsøgende, der potentielt kan blive dine nye lejere. Du kan vælge at målrette mod boligsøgende, der søger bolig i et specifikt område eller boligsøgende, der bor i et bestemt område.

Når kampagnen er slut, modtager du en opfølgende rapport over bannerannoncens performance.

Kan jeg få min boligannonce på Facebook?

Vores eksponeringsværktøjer tilbyder annoncering på Facebook. Få delt din annonce på en eller flere Facebook-sider, der matcher boligsøgendes præferencer. 

Er din bolig f.eks. en billig studiebolig i Aalborg, bliver den postet på siderne “Billige lejligheder i Aalborg” og “Studieboliger i Aalborg”. 

BoligPortal har mere end 250 Facebook-sider, hvor nogle er inddelt på boligtype og geografi, mens andre matcher specifikke præferencer såsom et begrænset budget, ubegrænset leje, eller at boligen er delevenlig. Gennem et unikt system, filtreres annoncerne på BoligPortal og postes automatisk på de sider, der matcher den specifikke annonce. Matcher din bolig flere præferencer, bliver den automatisk postet på flere sider.

Har du spørgsmål til digital annoncering på BoligPortal?

Kontakt en af vores eksperter

Preben Helveg Larsen
Salgschef

Jørgen Martinussen
Key Account Manager

Thomas Andersen
Account Manager

Lene Jægerum
Account Manager

Louise Koop Jensen
Account Manager