Annoncering for den professionelle udlejer

Vi effektiviserer din kerneforretning – uanset størrelsen på din portefølje. Fra intelligent annoncering til ekstra profilering af dine lejemål. Vi skræddersyer vores automatiske løsninger så de passer netop dine behov.

Jeg vil gerne høre mere

Bliv eksponeret på Danmarks største portal

Bliv synlig for kunder i flyttetanker og bliv eksponeret overfor +800.000 månedlige brugere.

Automatisér dine processer og spar tid

Få ensartet og professionel annoncering af dine ledige lejemål på din egen hjemmeside og på BoligPortal. Du skal kun oprette og håndtere dine data ét sted.

Få flere relevante henvendelser

Bliv mere synlig over for boligsøgende ved at fremhæve dine boligannoncer på BoligPortal, så du kommer forrest, både på skærmen og på nethinden.

Professionel annoncering via automatiske løsninger

Automatisk annoncering på din hjemmeside

Som udlejer kan du via BoligPortals system oprette boligannoncer, der også automatisk vises på din egen hjemmeside, nemt og enkelt. Vi sørger for at der er fuld integration mellem BoligPortal og din egen hjemmeside via en enkel løsning.

Automatisk annoncering på BoligPortal

Få dine boliger vist på BoligPortals hjemmeside. Du skal ikke gøre andet end du plejer. Når du opretter en bolig på din egen hjemmeside, sørger vi for at overføre relevant data til BoligPortal – helt automatisk.

Fremhæv dine boligannoncer med “Top annonce”, “Åben annonce” og “Eksponering”

Med ”Top annonce” får du din annonce øverst på søgeresultaterne på BoligPortal. Med ”Åben annonce” bliver din annonce åben for henvendelser fra alle med eller uden profil på BoligPortal. Med “Eksponering” får du hele pakken. Du får både “Top annonce”, “Åben annonce”, din annonce bliver delt på Facebook. Ligeledes bliver din annonce synlig på lignende annoncer i samme område, og annoncen vises i nærliggende områder. Din annonce kommer med i BoligAgent mails fra samme område. Vælg den fremhævelse der passer dig bedst.

Synlighed gennem bannerannoncering

Har du brug for ekstra branding i dit lokalområde? Måske har du et færdigt nybygget boligprojekt til udlejning, som kræver ekstra målrettet eksponering. Med målrettet bannerannoncering hjælper vi dig med at ramme boligsøgende i bestemte områder.

Er vores annonceringsløsninger noget for dig?

Vores annonceringsløsninger hjælper dig med at effektivisere din kerneforretning, når du har mange lejemål. Uanset om du ønsker at integrere dine boliger på din egen hjemmeside eller direkte til BoligPortal, så hjælper vi dig med at automatisere dine processer, så du sparer tid i hverdagen.

Kontakt mig