Digital annoncering Professionel udlejning

BoligPortal Business hjælper dig med at effektivisere din boligudlejning. Antallet af dine lejemål er ikke afgørende – det er derimod afgørende, hvordan vi kan hjælpe dig.

 Vi skræddersyr vores automatiske løsninger, så de passer til netop dine behov baseret på dine lejemåls egenskaber og geografi. Vi tilbyder forskellige muligheder for digital annoncering af dine lejemålBoligPortal og Facebook.

 Så kommer du forrest både på skærmen og på nethinden.

Jeg vil gerne høre mere

Mere synlighed

Mere business

Eksponering på BoligPortal

Med annoncering af dine ledige lejemål på Danmarks største udlejningsportal sikrer du øget synlighed over for +800.000 månedlige brugere i flyttetanker.

Automatisk boligannoncering

Med automatisk boligannoncering får du ensartede annoncerBoligPortal og din egen hjemmeside. Så skal du kun oprette og håndtere dine lejemål ét sted.

Flere relevante henvendelser

Opnå øget eksponering over for potentielle nye lejere af dit lejemål ved at fremhæve dine boligannoncer med digital annonceringBoligPortal og Facebook.

Professionel annoncering via automatiske løsninger

Boligannoncering på hjemmeside og BoligPortal

BoligPortal har udviklet et simpelt system, der gør det muligt for dig at integrere dine boligannoncer mellem din egen hjemmeside og BoligPortal. Så skal du kun oprette og håndtere dine annoncer ét sted.

BoligPortals enkle løsning, gør det muligt for dig at få dine boligannoncer fra BoligPortal overført til din egen hjemmeside. Omvendt kan løsningen også overføre boligannoncer fra din egen hjemmeside direkte til BoligPortal. Du skal ikke gøre andet end det, du plejer.   

Vi sørger for, at der er fuld integration, så relevant data overføres med det samme, og dine annoncer opdateres – nemt og automatisk.

Fremhæv boliger med digital annoncering

Hos BoligPortal har vi 3 forskellige annonceringsprodukter, der alle bidrager til øget synlighed af dine annoncer over for potentielle nye lejere af dine lejemål.

”Topannonce” placerer din annonce øverst i søgeresultatet på BoligPortal, mens en ”Åben annonce” åbner for henvendelser fra alle boligsøgende. Så kan de kontakte dig gratis gennem besked-systemet på BoligPortal eller direkte på telefon uden at have en profil på BoligPortal.

Vores 3. annonceringsløsning indeholder ”Topannonce”, ”Åben annonce” og 4 andre dele, som alle bidrager til markant øget eksponering af din boligannonce. Bl.a. deles din annonce på en eller flere Facebooksider, vises på lignende annoncer på BoligPortal og kommer med i BoligAgent-mails fra samme område.

Øg din synlighed gennem bannerannoncer

Har du for nylig investeret i en opgang, eller har du snart et færdigt nybyggeri, der mangler en masse nye lejere, så kan du få øget eksponering i dit lokalområde med målrettet bannerannonceringBoligPortal.

BannerannonceringBoligPortal målretter din annonce geografisk mod boligsøgende, der potentielt kan blive dine nye lejere. Du kan vælge at målrette mod boligsøgende, der søger bolig i et specifikt område eller boligsøgende, der bor i et bestemt område.

Når kampagnen er slut, modtager du en opfølgende rapport over bannerannoncens performance.

Er vores annonceringsmuligheder noget for dig?

Vores annonceringsløsninger hjælper dig med at effektivisere din udlejningsforretning uafhængigt af, hvor mange lejemål, du udlejer.

Uanset om du ønsker at integrere dine boligannoncer mellem din egen hjemmeside og BoligPortal eller fremhæve dine boliger med vores annonceringsprodukter eller bannerannoncering, så hjælper vi dig med at automatisere processerne, så du sparer tid i hverdagen.

Kontakt mig med mine muligheder